Seizoensrecepten kookboek De Groene Garde
(H)eerlijk eten: dat willen we allemaal wel, maar hoe doe je dat? Het kookboek De Groene Garde biedt een helpende hand door je de weg te wijzen in goed voedselland.
Een 240 pagina’s tellend (h)eerlijk kookboek met:
+ achtergrondverhalen over duurzaamheid;
+ interviews met pioniers van (h)eerlijk eten;
+ praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding en fairtrade producten;
+ en 100 seizoensrecepten waarvan er 5 (JAMMIE! ) van mijn hand zijn.
JAMMIE in Joie de Vivre & Flair
Na het verschijnen van De Groene Garde (maart 2012) hebben verschillende tijdschriften mijn recepten ook gepubliceerd.
Joie de Vivre selecteerde mijn pasta met lavendelcamembert voor hun zomereditie.
Flair plaatste mijn recept voor een rabarbercompote met kokosschuim en een appelnotenbroodpudding met worteljam.
Kookboek v/h jaar 2012
In januari 2013 werd De Groene Garde uitgeroepen tot het meest duurzame kookboek van het jaar 2012.
De Groene Garde bestellen
Ook zin gekregen in dat (h)eerlijke leesvoer?
Bestel De Groene Garde >>
Categorie: Portfolio
. . .